تصادف اتوبوس با تریلی در کرمانشاه یک فوتی و ۱۱ مصدوم برجا گذاشت تولد لاکچری در سومین روز خاص قرن جدید! جزئیات تکان‌دهنده از اردوی وحشت در استخر مرگ برنامه جدید امتحانات پایه ششم و نهم اعلام شد (یکم خرداد ۱۴۰۳) نام‌گذاری بیمارستان ۲۰۴ تختخوابی نیشابور به‌نام «سیدالشهدای خدمت» انفجار مین در ارتفاعات مرزی آذربایجان غربی یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (یکم خرداد ۱۴۰۳) زلزله قدرتمند اندونزی را لرزاند (یکم خرداد ۱۴۰۳) طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع یکی از مهمترین اقدامات شهید آیت الله رئیسی بود کشف ۱۷ کیلوگرم زعفران قاچاق توسط مرزبانان هنگ تایباد(۱ خرداد ۱۴۰۳) قطار فوق‌العاده مشهد برای مراسم تشییع رئیس‌جمهور از مهاجرت ۱۰ هزار پزشک تا توزیع نابرابر پزشکان متخصص در کشور  برنامه جدید امتحانات نهایی دانش‌آموزان اعلام شد ممنوعیت‌های تردد ویژه مراسم تشییع پیکر رئیس جمهوری در مشهد اعلام شد تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان مصادیق توهین‌آمیز درخصوص سانحه بالگرد حامل رئیس‌جمهور پیش‌بینی هواشناسی مشهد برای روز پنجشنبه (٣ خرداد ١۴٠٣) هم‌زمان با مراسم تشییع و تدفین رئیس‌جمهور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه، یکم خرداد ١۴٠٣) | آغاز بارش‌های پراکنده باران در استان
سرخط خبرها

عجیب و غریب‌ترین سفارش‌ها برای عمل‌های زیبایی

  • کد خبر: ۲۲۳۷۷۱
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۵
عجیب و غریب‌ترین سفارش‌ها برای عمل‌های زیبایی
عضو انجمن جراحی پلاستیک ایران می گوید: افراد با سن کمتر از ۱۷-۱۸ سال باید قبل از انجام هر عمل زیبایی حتما با دو پزشک متخصص جراحی زیبایی، درباره لزوم و ضرورت انجام عمل مشورت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر نجات حسینی بیان میکند: رشته جراحی پلاستیک شامل چندین زیرگروه است که عبارتند از: سوختگی‌های مزمن که موجب اختلال در عملکرد اعضا شده، جراحی زیبایی صورت و بدن، جراحی میکروسکوپی دست، بازسازی‌های ناشی از تومور‌ها و و جراحی کرانیو فاشیال که این نشان می‌دهد جراحی پلاستیک رشته‌ای وسیع و بسیار حساس است.

اعمال زیبایی غیر ضروری کدامند؟

این استاد دانشگاه درباره اعمال جراحی غیر ضروری می‌گوید: در مثالی ساده می‌توان گفت بینی که قوز بزرگ ندارد، آویزان نیست، لیفت شقیقه زیر ۳۸سال، عمل پلک در زیر ۳۵-۳۷ سال، فردی که بیماری قلبی یا دیابت شدید دارد و یا انجام اعمال زیبایی زیر ۱۸سال، به هیچ وجه ضرورت ندارد بخصوص اگر بیمار توسط جراحانی که فوق تخصص پلاستیک نیستند جراحی شود، دچار صدمات جدی می‌شود؛ بنابراین توصیه می‌شود؛ این افراد پیش از تصمیم به هرگونه عمل زیبایی درباره ضرورت آن با دو پزشک فوق تخصص پلاستیک مشورت کنند.

نجات حسینی با آوردن مثالی دیگر توضیح می‌دهد: فردی که مقداری چاقی در پهلو دارد با ورزش، کاهش مصرف شیرینی جات، برنج و ... می‌تواند به وزن مناسب برسد و هیچ گونه نیازی به عمل جراحی لیپو ساکشن ندارد.

عجیب و غریب‌ترین درخواست‌ها برای عمل زیبایی

نایب رئیس انجمن جراحان پلاستیک ایران از عجیب‌ترین درخواست‌ها برای عمل زیبایی می‌گوید: عجیب‌ترین درخواست‌ها گوش برجسته، گوش دراز، بینی زین اسبی، مایکل جکسونی یا خیلی فانتزی است که هیچ یک مناسبتی با زیبایی‌های واقعی انسان‌ها ندارد.

عضو انجمن جراحی پلاستیک ایران درباره نوعی اختلال می‌گوید: برخی افراد دچار اختلال شکلی بدن (BDD) هستند و در واقع هیچ گاه راضی نمی‌شوند و عیب‌های بسیار سطحی و ابتدایی از بدن خود می‌گیرند.

هزینه‌های متفاوت جراحی زیبایی

این فوق تخصص جراحی پلاستیک درباره هزینه‌های عمل زیبایی توضیح می‌دهد: از آن جا که اعمال جراحی پلاستیک، بیشتر برای زیبایی است، هزینه‌های متفاوتی را در شهر‌ها و افراد مختلف بنا به نوع عمل دارد. بخصوص اینکه مراجعه بیمار به عنوان یک فرد سالم، مسئولیت جراح را دو چندان می‌کند؛ چراکه جراحان فوق تخصص جراحی پلاستیک سه سال تمام دوره ویژه زیبایی و بازسازی می‌بینند و در مواردی برای یک عمل بینی ممکن است پیوند غضروف، تقویت تیغه بینی یا اعمال ظریف فلپ انجام دهند و علیرغم اینکه پولیپ بینی را می‌سوزانند یا مشکلات کجی بینی را رفع می‌کنند اعمال حمایتی نیز برای فرد انجام دهند؛ بنابراین با توجه به توانایی جراح، هزینه جراحی و وسایل مصرفی نیز متفاوت است.

وی ادامه می‌دهد: برای مثال در عمل بینی، بیش از ۱۵ میلیون تومان از هزینه، مربوط به اتاق عمل و مالیات است بنابراین عمل بینی کمتر از ۲۰ میلیون تومان می‌تواند نشانه مداخله گری افراد غیر متخصص باشد که نه امکانات و مجوز دارند و نه مالیات پرداخت می‌کنند.

نجات حسینی اظهار می‌کند: در حال حاضر متأسفانه گروه زیادی از مداخله گران غیرمتخصص وارد اعمال زیبایی و پلاستیک شده اند که موجب افزایش عوارض اعمال جراحی شده است. وی ادامه می‌دهد: هر جراح فوق تخصص پلاستیک، در هفته دو تا سه عمل مجدد بینی، لیفت شقیقه یا ابرو که توسط افراد غیرمتخصص مداخله گر در مطب‌های زیرزمینی و غیرمجاز انجام شده، ترمیم می‌کنند.

نظارت‌ها کافی نیست

این فوق تخصص جراحی پلاستیک به مردم جامعه توصیه می‌کند: برای انجام هر عمل جراحی پلاستیک و زیبایی، مشخصات پزشک مورد نظر را در سایت نظام پزشکی صحت سنجی کنند چراکه در صورت مجاز بودن پزشک، تمامی مشخصات و پروانه کسب وی در این سایت ثبت شده است.

نجات حسینی درباره نظارت‌ها بر اعمال زیبایی می‌گوید: متأسفانه طی ده سال اخیر نظارت‌ها سطحی انجام گرفت چراکه وزارت بهداشت و نظام پزشکی گمان نمی‌کرد چنین معضلات و مشکلی در زمینه اعمال زیبایی به وجود آید و کار به جایی برسد که هر بهیار، تکنیسین، آرایشگر، بلاگر و دلال دست به اعمال زیبایی بزند و عوارض جبران ناپذیری برای درخواست کنندگان اعمال زیبایی به وجود آید.

این استاد دانشگاه اذعان می‌کند: به تازگی وزارت بهداشت، نظام پزشکی، بخش نظارت بر درمان دانشگاه ها، قوه قضاییه و به ویژه تعزیرات کشوری نظارت بیشتری را در این زمینه اعمال کرده است، اما این نظارت‌ها همچنان ناکافی است و مداخله گران از مراکز جراحی مجاز به واحد‌ها و مطب‌های غیر مجاز روی آورده و اعمال جراحی غیرتخصصی انجام می‌دهند که با خطرات جانی بیمار همراه است.

وی می‌افزاید: اعمال جراحی زیبایی، بازرگانی و تجارت نیست بنابراین کسی که پزشک نیست حق ندارد درباره اعمال جراحی تبلیغ کند، چون این اعمال ارتباط مستقیم با سلامت و جان مردم دارد.

نجات حسینی می‌گوید: فضای مجازی موجب فریب و گمراهی مردم شده و وضعیت نابسامانی برای سوءاستفاده‌ها در تبلیغ اعمال جراحی زیبایی به وجود آورده است؛ بنابراین امیدواریم قوه قضاییه، سازمان نظام پزشکی، مدیریت نظارت وزارت بهداشت و درمان در این زمینه، نظارت بیشتری داشته باشند تا فرصت از مداخله گران بدون تخصص گرفته شود.

منبع: قدس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->