جزئیات تکان‌دهنده از اردوی وحشت در استخر مرگ برنامه جدید امتحانات پایه ششم و نهم اعلام شد (یکم خرداد ۱۴۰۳) نامگذاری بیمارستان ۲۰۴ تختخوابه نیشابور به نام «سیدالشهدای خدمت» انفجار مین در ارتفاعات مرزی آذربایجان غربی یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (یکم خرداد ۱۴۰۳) زلزله قدرتمند اندونزی را لرزاند (یکم خرداد ۱۴۰۳) طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع یکی از مهمترین اقدامات شهید آیت الله رئیسی بود کشف ۱۷ کیلوگرم زعفران قاچاق توسط مرزبانان هنگ تایباد(۱ خرداد ۱۴۰۳) قطار فوق‌العاده مشهد برای مراسم تشییع رئیس‌جمهور از مهاجرت ۱۰ هزار پزشک تا توزیع نابرابر پزشکان متخصص در کشور  برنامه جدید امتحانات نهایی دانش‌آموزان اعلام شد ممنوعیت‌های تردد ویژه مراسم تشییع پیکر رئیس جمهوری در مشهد اعلام شد تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان مصادیق توهین‌آمیز درخصوص سانحه بالگرد حامل رئیس‌جمهور پیش‌بینی هواشناسی مشهد برای روز پنجشنبه (٣ خرداد ١۴٠٣) هم‌زمان با مراسم تشییع و تدفین رئیس‌جمهور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه، یکم خرداد ١۴٠٣) | آغاز بارش‌های پراکنده باران در استان آسیب‌هایی جدی که روغن مصرف شده به مغز می‌زند تا زنده هستید، تکلیفتان را برای اهدای‌عضو مشخص کنید دستگیری اعضای باند گروگان‌گیری اتباع خارجی در تهران
سرخط خبرها

گوشت قرمز خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را ۷ درصد اضافه می‌کند

  • کد خبر: ۱۶۹۹۴۰
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۳
گوشت قرمز خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را ۷ درصد اضافه می‌کند
مصرف دو وعده در هفته از این ماده غذایی احتمال بیماری قلبی و مرگ را افزایش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج تحقیقی بزرگ و طولانی‌مدت نشان داده است که گوشت قرمز فرآوری نشده و هر نوع گوشت فرآوری شده با خطر بیشتر بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ مرتبط است.

مصرف دو بار در هفته گوشت فرآوری شده، گوشت قرمز یا مرغ اما نه ماهی، میزان بیماری‌های قلبی عروقی را ۳ تا ۷ درصد افزایش می‌دهد.

علاوه بر این، مصرف دو هفته‌ای گوشت فرآوری شده یا حتی گوشت قرمز فرآوری نشده اما نه ماهی یا مرغ با افزایش ۳ درصدی خطر مرگ مرتبط است.

نتایج مطالعات گذشته نشان داده است که مصرف بیشتر گوشت قرمز می‌تواند منجر به چندین مشکل سلامتی مانند سرطان شود.

مطالعه‌ای که توسط دکتر اسمیت و همکاران وی انجام شد، نشان داد که گوشت‌های فرآوری‌شده و گوشت قرمز، غذاهایی هستند که به شدت با افزایش وزن مرتبط هستند.

محققان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات‌متحده قبلا پیشنهاد کرده بودند که غذاهای فرآوری شده می‌توانند خطر بیماری قلبی، دیابت و چاقی را افزایش دهند.

پروفسور نورینا آلن، محقق ارشد این تحقیق گفت: این تفاوت کوچک است اما ارزش تلاش برای کاهش مصرف گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده را دارد.

دکتر ویکتور ژونگ، محقق ارشد این تحقیق اظهار کرد: تغییر مصرف از غذاهای پروتئین حیوانی ممکن است یک استراتژی مهم برای کمک به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و مرگ زودرس در سطح جمعیت باشد.

گروه تحقیقاتی داده‌های ۶ مطالعه مختلف را تجزیه و تحلیل کرد که شامل ۲۹هزار و۶۸۲ شرکت‌کننده بزرگسال با ۳۰ سال پیگیری بود.

شاید بهتر باشد مصرف این نوع غذاها را در رژیم غذایی خود کاهش دهیم و آنها را با سایر منابع پروتئینی مانند دانه‌ها، آجیل، محصولات لبنی، حبوبات، ماهی و غذاهای دریایی جایگزین کنیم.

پروفسور لیندا ون هورن، یکی از محققان این تحقیق می‌گوید: ماهی، غذاهای دریایی و منابع گیاهی پروتئین مانند آجیل و حبوبات ازجمله لوبیا و نخود، جایگزین‌های عالی برای گوشت هستند که کمتر مصرف می‌شوند.

منبع: هلث

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->