مایکروسافت: پلیس آمریکا حق ندارد از Azure برای تشخیص چهره استفاده کند مشخصات Poco F6 Pro فاش شد انتشار تصاویر Xperia 1 IV، آخرین پرچمدار سونی از ماکت‌های لورفته خانواده iPhone 16 چه می‌فهمیم؟ پیکر شهید تازه‌تفحص‌شده دفاع مقدس در گلزار شهدای مشهد به خاک سپرده شد + عکس برای بازی Hellblade II چه سیستمی نیاز دارید؟ قابلیت‌های جدید استوری در اینستاگرام + جزئیات موتور جستجوی ChatGPT به میدان می‌آید یسنا دیدار، دختر ناپدیدشده ترکمن، بالاخره پیدا شد + فیلم انجمن تجارت الکترونیک تهران دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌های اینترنتی را غیرقانونی خواند برنامه‌ریزی برای جلسات و قرارها با قابلیت جدید واتساپ Google Photos به زودی می‌تواند کیفیت ویدیوهایتان را بهبود دهد ویدئو | سگ رباتیک «بوستون داینامیکس» در لباس خزدار! ویدئو | اضافه‌شدن بچه غول به کلش آو کلنز! رایتل، تنها اپراتوری که سرعت اینترنت ۴G را افزایش داده است مرورگر محبوب Arc بالاخره برای ویندوز هم منتشر شد الگوریتم جدید اینستاگرام به محتواهای دست اول اهمیت می‌دهد هوش مصنوعی آرتروز را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد | التهاب محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز گذری بر خدمات ارزنده پروفسور علی اکبر جلالی ملقب به «پدر فناوری اطلاعات ایران» | سرعت به وقت خدمت ویژگی جدید Community Game Help برای پلی‌استیشن ۵ منتشر شد | راهنمای ویدئویی بازی‌ها
سرخط خبرها

ماهواره‌ها، ابتلا به کرونا را در نواحی فقیرنشین ردیابی می‌کنند

  • کد خبر: ۲۹۰۸۵
  • ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۰
ماهواره‌ها، ابتلا به کرونا را در نواحی فقیرنشین ردیابی می‌کنند
یک دانشمند آمریکایی سعی دارد الگوریتم‌های یادگیری ماشینی را طوری آموزش دهد که بتوان ابتلا به کروناویروس را در نواحی فقیرنشین با کمک داده‌های ماهواره‌ای ردیابی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز،این پژوهشگر برای کمک به هماهنگی بهتر در ردیابی شیوع کروناویروس در نواحی فقیرنشین، الگوریتم‌های یادگیری ماشینی را با داده‌های تلفن همراه و تصاویر ماهواره‌ای آموزش می‌دهد.

هدف نهایی "جاشوا بلومنستوک" (Joshua Blumenstock)، پژوهشگر "دانشگاه کالیفرنیا، برکلی" (UC Berkeley)، شناسایی افراد مبتلا با کمک فعالیت تلفن همراه آنها و بررسی نشانه‌های آشفتگی‌های اقتصادی است که با کمک تصاویر ماهواره‌ای ارزیابی می‌شوند.

بلومنستوک گفت: هدف من تنها یک چیز است؛ این که بررسی‌ها و داده‌های ماهواره‌ها و تلفن همراه را در اختیار دولت‌ها بگذارم تا شناسایی افراد مبتلا به کروناویروس، با دقتی بیش از گذشته انجام شود.

علاوه بر سازمان یافتن فعالیت دولت‌ها در نظارت و ارزیابی، فعالان حقوق انسانی نیز می‌توانند با کمک این فناوری، تلاش‌های خود را اولویت‌بندی کنند.

بلومنستوک ادامه داد: باید تاکید کنم که آموزش دادن یک الگوریتم و ثبت تصاویر ماهواره‌ای نمی‌تواند یک راه‌حل فنی باشد و همه مشکلات را برطرف کند.

وی افزود: کیفیت عملکرد این مدل‌های جدید یادگیری ماشینی، به داده‌هایی بستگی دارد که با آنها آموزش داده می‌شوند. این مدل‌ها نمی‌توانند جایگزین روش‌های متداول نظارت و ارزیابی باشند اما می‌توانند آنها را تکمیل کنند.

 

منبع: ایسنا و به نقل از فیوچریسم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->