کنکور سراسری ۱۴۰۳ در خراسان جنوبی دوباره برگزار می‌شود آغاز رقابت داوطلبان گروه علوم تجربی در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد| مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) سیلاب به سنگان خواف رسید سلامت روان ایرانی‌ها پایش می‌شود پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می‌دهند نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند تالاب کجی نمکزار نهبندان در خراسان جنوبی، ۳۰ درصد آبگیری شد همه مناطق آلوده به مواد مخدر در مشهد تا پایان سال برچیده می‌شوند
سرخط خبرها

آخرین وضعیت دریافت‌کنندگان واکسن کوو ایران برکت

  • کد خبر: ۵۴۹۸۸
  • ۱۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۷
آخرین وضعیت دریافت‌کنندگان واکسن کوو ایران برکت
عضو کمیته تحقیقات واکسن کوو ایران برکت درباره آخرین وضعیت افرادی که واکسن ایرانی کرونا دریافت کرده اند، توضیحاتی داد.
به گزارش شهرآرانیوز، پیام طبرسی عضو کمیته تحقیقات واکسن کوو ایران برکت در برنامه گفتگو ۱۸:۳۰ شبکه خبر ظهار کرد: دریافت مجوز برای واکسن‌های مختلف پیش از ورود کرونا بین ۶ تا ۱۰ سال زمان می‌برد؛ اما برای ورود واکسن کرونا مجوز اضطراری صادر شده است.

او با بیان اینکه مشخص نیست واکسن فایزر در دو یا سه سال آینده چه عوارضی داشته باشد، گفت: به افرادی که تاکنون واکسن ایرانی تزریق شده تاکنون هیچ عارضه‌ای مشاهده نشده است و در مرحله اول امروز آزمایشات لازم از آن‌ها گرفته شد و به منزل رفتند تا هفته آینده برای تزریق دوم آماده شوند.

طبرسی ادامه داد: یک تیم پزشکی به صورت ۲۴ ساعته تمامی علائم افراد دریافت کننده واکسن ایرانی کرونا را کنترل می‌کنند.
 
عضو کمیته تحقیقات واکسن کوو ایران برکت با بیان اینکه اگر واکسن کرونای تولید ایران، تمام مجوز‌ها را کسب کند تا پایان اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ به تولید انبوه می‌رسد چرا که ستاد اجرایی فرمان امام در گروه دارویی برکت امکان تولید انبوه آن را فراهم کرده است، ادامه داد: این نهاد آمادگی تولید ۱۲.۵ میلیون دوز واکسن را در ماه دارد.

طبرسی افزود: معمولا واکسن‌های که قبل بیماری کرونا در جهان ساخته می‌شد ۶ الی ۱۰ سال طول می‌کشید، اما در مورد واکسن کرونا به علت بُعد جهانی سریعتر عمل شد.

او با بیان اینکه در مرحله اول بر روی ۵۶ نفر تست می‌شود تا مشخص شود این واکسن دارای عارضه است یا خیر، گفت: در فاز دوم بر روی ۵۰۰ تا ۶۰۰ نفر تست می‌شود در فاز سوم بر روی جمعیت بیشتری این واکسن تست می‌شود.

عضو کمیته تحقیقات واکسن کوو ایران برکت ادامه داد: واکسن فایزر ۹۰ درصد، واکسن مدرنا ۹۰ تا ۹۵ درصد و واکسن کشور انگلیس تاکنون ۹۰ درصد دارای موفقیت بوده است و کشور‌هایی همچون روسیه، چین و... نیز واکسن‌های مختص به خود را دارند که آن‌ها هم ۸۰ تا ۹۰ درصد موفقیت آمیز بوده اند.

طبرسی ادامه داد: آن چیزی که مهم است این است که باید ببینیم درصد موفقیت واکسن‌ها در واکسیناسیون عمومی چگونه است البته زمانی که موفقیت در مطالعات بالای ۹۰ درصد بوده است در زمان تزریق عمومی هم این موفقیت زیر ۷۰ درصد نخواهد بود.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->