استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد زلزله، دوزین مینودشت در استان گلستان را لرزاند + جزئیات (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) حمایت دانشجویان تهران از خیزش ضدصهیونیستی دانشگاهیان آمریکا قتل دختر اصفهانی مبتلا به اوتیسم به دست مادرش مشهد، سومین قطب پیوند کبد در کشور است آرامگاه فردوسی برای ۱۰ شب میزبان بزرگداشت حکیم‌توس است دستگیری متهم به سرقت دو میلیاردی طلا در مشهد ورود یک واکسن خوراکی به برنامه واکسیناسیون کودکان تا حالا چند تا بستنی خوردین؟ رشد ۲۱ درصدی مرسولات صادره پست خراسان‌رضوی در سال ۱۴۰۲ اختلافات اعتقادی و فرهنگی بعد از ازدواج را چگونه حل کنیم؟ رشد سه‌برابری مسمومیت با قارچ وحشی؛ از خوردن قارچ در طبیعت خودداری کنید زمزمه فروش بیمارستان «مهرگان» مشهد! دود اختلاف مالکیت یک بیمارستان به چشم مردم می‌رود تجاوز ۴ مرد تبعه خارجی به یک نوجوان شانزده‌ساله در تهران ۸ گام کلیدی اقتصادی در شروع زندگی زوج‌های جوان تبِ تراپی | مشاوره رفتن بخشی از سبک زندگی است نه ظرفیتی برای پُز اجتماعی  غفلت از مشاوره آمار بالای غرق‌شدگی در استانی که دریا ندارد! | سال گذشته، خراسان‌رضوی رتبه هفتم میزان غرق‌شدگی کشور را به دست آورد آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
سرخط خبرها

۳ سناریوی دولت برای بازار موبایل

  • کد خبر: ۱۱۳۷۹
  • ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۳
۳ سناریوی دولت برای بازار موبایل
در چنددهه گذشته، بازار موبایل کشورمان شرایط نابسامانی داشت و بیشتر گوشی‌های موجود در بازار به‌صورت قاچاق وارد کشور می‌شدند. دولت در سال گذشته با اجرای طرح رجیستری تلاش کرد به این وضعیت پایان دهد. حالا به نظر می‌رسد باز هم دولت، برنامه‌های تازه‌ای برای بازار موبایل و تولیدکنندگان داخلی آن دارد.
در‌همین‌زمینه به‌تازگی رضا قربانی، مشاور کمیته رجیستری تلفن همراه، از طرح ۳ سناریوی جدید برای حمایت از تولید گوشی موبایل در داخل کشور خبر داده است.

یکی از گزینه‌ها این است که حدود ۲۰۰‌میلیارد‌تومان بودجه در‌اختیار اپراتور‌های موبایل قرار گیرد تا اپراتور‌ها با تولیدکنندگان داخلی، طرح باندلینگ را اجرایی کنند؛ به این‌معنی که اپراتور همراه‌با فروش سیم‌کارت، گوشی ایرانی را به‌صورت اقساطی به خریدار بفروشد و کمک‌هزینه خرید گوشی روی قبض مشترک محاسبه شود.
گزینه دیگری که از‌سوی دولت مطرح شده این است که در تعرفه واردات گوشی موبایل در‌راستای حمایت از تولید، بازنگری صورت گیرد و به‌معنای دیگر با‌توجه‌به قیمت و ارزش گوشی، برای آن، تعرفه پلکانی درنظر گرفته شود.

سناریوی سومی که از‌سوی دولت مطرح شده، این است که جلو ثبت سفارش گوشی‌های غیر‌هوشمند که حدود ۲۰‌درصد سهم بازار را در‌اختیار دارند، گرفته شود؛ به این معنی که با توقف ورود این گوشی‌ها به بازار یا فاصله زیاد تعرفه آن‌ها، تولید داخلی گوشی‌های غیر‌هوشمند رونق بگیرد.

بی‌شک حمایت از تولیدکنندگان داخلی موبایل اقدام مثبتی است، اما اجرای هرکدام از این ۳ طرح اگر بدون در‌نظر‌گرفتن تأثیر واقعی آن روی بازار موبایل کشور باشد، می‌تواند باعث ایجاد شوک قیمتی و بی‌ثباتی در این بازار شود و در‌نهایت نارضایتی مصرف‌کنندگان را به‌همراه داشته باشد.
گزارش خطا
برچسب ها: بازار موبایل
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->