واکنش فدراسیون به فساد بزرگ در لیگ برتر نتیجه بازی پرسپولیس و هوادار+ ویدیو گل‌ها(۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳)| آقایی آل کثیر ویدیو خلاصه بازی پرسپولیس و هوادار(۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدیو گل دوم پرسپولیس به هوادار با دبل آل کثیر | عیسی فرصت‌سوزی‌ها را جبران کرد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) نتیجه و ویدیو خلاصه بازی سپاهان و مس رفسنجان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تقابل نویدکیا و سپاهان برنده نداشت مدیرعامل سابق استقلال در خواب زمستانی! تعیین پاداش قهرمانی استقلال ترکیب پرسپولیس برای مسابقه با هوادار اعلام شد | بازگشت عالیشاه به ترکیب اصلی جریمه نقدی استقلال و محرومیت هاشمی‌نسب و حامدی‌فر + عکس پخش زنده بازی هوادار و پرسپولیس در لیگ برتر (۲۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی مس رفسنجان و سپاهان در لیگ برتر (۲۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین نتیجه و ویدیو خلاصه بازی منچسترسیتی و فولام (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) | یورش پپ و شاگردانش به جام قهرمانی قرارداد حجازی از طرف باشگاه استقلال به سازمان لیگ ارسال نشده است درآمد ام‌باپه در رئال مادرید چقدر است؟ مشهد، میزبان مسابقات کشوری ووشوی بزرگسالان کشور نتیجه و ویدیو خلاصه بازی یوکوهاما مارینوس و العین در فینال لیگ قهرمانان آسیا| کامبک ژاپنی نکونام لیست ورود و خروج را تکذیب کرد تجلیل از ۱۵۰ مدال‌آور خراسانی در دهه کرامت مورینیو در راه ترکیه! پخش زنده بازی تراکتور و گل‌گهر سیرجان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها
علم و ورزش

ورزش در زمان شیوع کرونا

  • کد خبر: ۲۰۴۳۲
  • ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۴
ورزش در زمان شیوع کرونا
موضوع رابطه میزان ورزش و افزایش سطح ایمنی بدن همیشه بخشی از تحقیقات دانشمندان بوده است. با گسترش شیوع ویروس‌های کرونا و آنفلوانزا به سؤال‌هایی درباره رابطه ورزش و ویروس جدید پاسخ داده شده است.

ورزش کنیم یا نه؟
مهم‌ترین سؤال این است که در این دوران که با ویروس کرونا مواجه هستیم، ورزش کنیم یا خیر. درواقع ورزش‌کردن در این برهه خطری درپی ندارد. افراد نباید فقط به‌دلیل اینکه یک ویروس جدید در محیط است، از تأثیر سودمند ورزش روزانه غافل شوند. باوجود‌این، چندین اقدامات پیشگیرانه برای کاهش خطر ابتلا لازم است. تاجایی‌که امکان دارد، ورزش گروهی انجام ندهید. قبل و بعد از استفاده وسایل ورزشی، آن‌ها را ضدعفونی کنید. پس از پایان ورزش، حتما دست‌ها را با آب و صابون شست‌وشو دهید.

ورزش با علائم هشداردهنده
باتوجه به فواید تمرین برای سیستم ایمنی بدن باید دید آیا اشخاصی که به آنفلوانزا یا کووید-۱۹ مبتلا شده‌اند، می‌توانند ورزش کنند؟ افراد می‌توانند با علائم خفیف سیستم تنفسی (آبریزش بینی، تورم سینوس یا گلودرد خفیف) ورزش کنند. توصیه می‌شود اگر علائمی نظیر گلودرد شدید، بدن‌درد، تنگی نفس، خستگی عمومی، سرفه خشک یا تب وجود دارد، از ورزش‌کردن پرهیز شود و حتما به پزشک مراجعه کنید. بعد از دوسه هفته هنگامی که علائم برطرف شد، می‌توان تمرین منظم را با شدت کم آغاز کرد.

ورزش کوتاه و سبک باشد
ورزشکاران برای اینکه تمریناتشان اثر مثبتی بر سیستم ایمنی داشته باشد، باید به شدتِ آن توجه کنند. در مطالعات روی موش‌های آزمایشگاهی، مشخص شد که تمرین استقامتی با شدت متوسط ۳۰دقیقه در روز می‌تواند از مرگ موش‌ها دربرابر آنفلوانزا جلوگیری کند. موش‌هایی که برای مدت طولانی‌تر (۲.۵ ساعت در روز) ورزش می‌کردند، برخی علائم بیماری آن‌ها تشدید شد و محققان به این نتیجه رسیدند که تمرین متوسط طولانی ممکن است بر سلامت موش‌هایی که به آنفلوانزا مبتلا شده بودند، تأثیر منفی داشته باشد.

یوگا واکسینه می‌کند
تمرینات مقاومتی و تمرینات بدن-ذهن شامل تای‌چی و یوگا نیز می‌توانند عملکرد سیستم ایمنی را بهبود بخشند. در یک مطالعه مروری درباره آثار یوگا، اشاره شد که یوگا می‌تواند بر کسانی که از بیماری‌های التهابی رنج می‌برند، تأثیر مثبت داشته باشد. همچنین یک مطالعه نشان داد که ۵ ماه تمرین تای‌چی می‌تواند بر بهبود پاسخ سیستم ایمنی به واکسیناسیون در افراد میان‌سال به بالا، مفید باشد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->