حمایت دانشجویان تهران از خیزش ضدصهیونیستی دانشگاهیان آمریکا قتل دختر اصفهانی مبتلا به اوتیسم به دست مادرش مشهد، سومین قطب پیوند کبد در کشور است آرامگاه فردوسی برای ۱۰ شب میزبان بزرگداشت حکیم‌توس است دستگیری متهم به سرقت دو میلیاردی طلا در مشهد ورود یک واکسن خوراکی به برنامه واکسیناسیون کودکان تا حالا چند تا بستنی خوردین؟ رشد ۲۱ درصدی مرسولات صادره پست خراسان‌رضوی در سال ۱۴۰۲ اختلافات اعتقادی و فرهنگی بعد از ازدواج را چگونه حل کنیم؟ رشد سه‌برابری مسمومیت با قارچ وحشی؛ از خوردن قارچ در طبیعت خودداری کنید زمزمه فروش بیمارستان «مهرگان» مشهد! دود اختلاف مالکیت یک بیمارستان به چشم مردم می‌رود تجاوز ۴ مرد تبعه خارجی به یک نوجوان شانزده‌ساله در تهران ۸ گام کلیدی اقتصادی در شروع زندگی زوج‌های جوان تبِ تراپی | مشاوره رفتن بخشی از سبک زندگی است نه ظرفیتی برای پُز اجتماعی  غفلت از مشاوره آمار بالای غرق‌شدگی در استانی که دریا ندارد! | سال گذشته، خراسان‌رضوی رتبه هفتم میزان غرق‌شدگی کشور را به دست آورد آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد مواد غذایی که هرگز آنها را نباید با معده خالی بخورید با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید
سرخط خبرها

سازمان جهانی بهداشت: «رمدسیویر» در درمان کرونا تأثیری ندارد!

  • کد خبر: ۴۷۰۲۷
  • ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۸
سازمان جهانی بهداشت: «رمدسیویر» در درمان کرونا تأثیری ندارد!
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: نتایج تحقیقات این سازمان نشان داده است که مصرف داروی «رمدسیویر» در کاهش مرگ‌ومیر بیماران بستری مبتلا به کرونا بی‌تأثیر است یا اثرگذاری ناچیزی دارد!
به گزارش شهرآرانیوز، سازمان جهانی بهداشت در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: نتایج تحقیقات این سازمان نشان داده است که مصرف داروی رمدسیویر در مرگ‌ومیر بیماران بستری مبتلا به کرونا بی‌تأثیر است یا اثرگذاری ناچیزی دارد.

در این اطلاعیه آمده است که تحقیقات انجام شده روی رژیم‌های دارویی «هیدروکسی کلروکین»، «لوپیناویر»، «ریتوناویر» و «اینترفرون» نیز باعث افزایش طول عمر بیماران نشده است و تأثیر آن‌ها کم یا ناچیز است.

بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، این مطالعه که بیش از ۳۰ کشور را در بر می‌گیرد، اثرات این روش‌های درمانی را بر مرگ‌ومیر کلی، شروع تهویه و مدت زمان بستری در بیمارستان در بیماران مبتلا به کرونا بررسی شده است.

این سازمان اعلام کرده که اکنون تأثیر دارو‌های ضدویروسی جدید و آنتی‌بادی‌های مونوکلونال ضد SARS COV۲ در حال بررسی است.
 
منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->