زلزله اردبیل را لرزاند (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) ارز ویژه سفر حج در خراسان رضوی از فردا کجا توزیع می شود؟ + آدرس جنازه چهار نفر در یک مجتمع مسکونی در خرم‌آباد کشف شد آغاز عرضه ارز ویژه سفر حج از فردا (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) ارسال اطلاعات نسخ دارویی بیمه‌شدگان تامین اجتماعی برای پرداخت بیمه‌های تکمیلی پبش‌بینی هواشناسی خراسان‌رضوی و مشهد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) | آغاز روند نسبی افزایش دما از امروز در استان جزئیات افزایش حقوق، عائله‌مندی و حق‌مسکن بازنشستگان تأمین‌اجتماعی اعلام شد | افزایش حقوق‌های اردیبهشت چقدر است؟ فرصت دانشگاهیان برای ثبت نام یارانه اعتباری خرید کتاب + جزئیات کلاهبرداری هزار میلیاردی از ۱۴۶ نفر در پوشش پیش‌فروش خودرو در کرمانشاه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) رئیس پلیس راهور فراجا: رقم جرائم رانندگی فعلا تغییر نکرده است تا پلیس + ۱۰ نروید؛ آنلاین خلافی بگیرید! کاهش آمار ازدواج به‌دلیل پیری جمعیت | افزایش زایمان زیر ۲۴ سال دستگیری ۳ شکارچی غیرمجاز در مشهد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | اعتراف متهمان شبکه‌های فریب و قاچاق دختران در پرونده «سرویس اسکورت» دستگیری زن سارق طلا از کودکان در بیمارستان‌های مشهد + عکس ادامه واریز مستمری و حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | زمان دقیق پرداخت معوقات حقوق فروردین مشخص شد خسارات ناشی از بارش‌های اخیر در خراسان‌رضوی بیش از ۷۵۰ میلیارد تومان است انفجار شدید ساختمان مسکونی در خیابان قائم احمدآباد مشهد + فیلم و جزئیات (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) آغاز ثبت‌نام متقاضیان تسهیلات سرباز ماهر در چند روز آینده + جزئیات و شرایط مورد نیاز مشمولان هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

با طرز تهیه «کشک کدو»‌ آشنا شوید

  • کد خبر: ۹۰۵۱۶
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۰
با طرز تهیه «کشک کدو»‌ آشنا شوید
«کشک کدو»‌ یک غذای کرمانی است که کالری کمی دارد و به دلیل داشتن کشک، سرشار از کلسیم است.

مقدم | شهرآرانیوز؛  کدوی سبز از آن مواد غذایی‌ای است که طرف‌دار زیادی ندارد و خیلی‌ها ترجیح می‌دهند به جای آن از بادنجان استفاده کنند. برای همین، امروز می‌خواهیم یک غذای خوشمزه با کدوی سبز به شما معرفی کنیم که حتما نظرتان را دراین‌باره تغییر می‌دهد: کشک کدوی کرمانی، غذایی هم‌رده کشک بادنجان.

مناسب برای:
۷ نفر

زمان تهیه:
۴۵ دقیقه

کدوی سبز
۱۰ عدد
مغز گردوی خردشده
یک پیمانه
کشک
۲ پیمانه
پیاز
۲ عدد
سیرداغ
به میزان لازم
نعناداغ
به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه
به میزان لازم

روش تهیه

کدو‌ها را درون تابه‌ای با کمی روغن سرخ کنید و کناری بگذارید. سپس گردوی خردشده را همراه یک قاشق غذاخوری روغن تفت بدهید و آن را هم کناری بگذارید.
پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و درون تابه دیگری همراه با روغن خوب تفت بدهید تا سبک شود. زردچوبه را به آن اضافه کنید و دوباره تفت بدهید تا طعم خامی آن گرفته شود.
کدو‌های سرخ‌شده را همراه با گردوی تفت‌داده‌شده و نصف مخلوط سیرداغ، پیازداغ و نعناداغ درون قابلمه‌ای بریزید و نمک و فلفل و ادویه‌های دیگری را که دوست دارید، به آن اضافه کنید.
یک پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا کشک کدوی شما خوب بپزد و نرم شود.
وقتی مواد پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و به کمک گوشت‌کوب، همه مواد را له و یکدست کنید. قابلمه را دوباره روی حرارت بگذارید و نصف مقدار کشک را به آن اضافه کنید.
کشک که به خورد غذا رفت و آب آن کشیده شد، آن را از روی حرارت بردارید و درون ظرفی بریزید. با باقی‌مانده کشک، سیرداغ، نعناداغ و پیازداغ روی آن را تزیین و همراه با سبزیجات تازه و آب‌لیمو سرو کنید.


فوت آشپزی

*اگر رژیم لاغری دارید، می‌توانید غذایتان را با کدوی بخارپز تهیه کنید که سالم‌تر است.
*کدو‌ها را پس از پوست گرفتن، مانند بادنجان ۲ ساعت درون مخلوط آب و نمک بخوابانید. سپس آب‌کشی و پس از خشک‌شدن سرخ کنید.

کشک کدو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->